SEKRETSPOLICY

Vi på Nordpeis tar integritet på allvar och genom denna sekretesspolicy kan du förstå vilken personlig information vi lagrar, vilka har tillgång, hur de används och hur du tar bort din information. På våra webbsidor använder vi cookies, även kallade cookies.

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som placeras på din dator när du laddar ner en webbsida. En cookie innehåller ingen personlig information och kan inte användas för att identifiera användaren. Dessa cookies kan skicka information till externa företag som tillhandahåller tjänster baserat på informationen i kapslarna.

Vem delar vi informationen med?

Nordpeis samarbetar med företag som gör nettostatistiken för den grupp som vi delar våra cookies med. Vi använder Googles analysverktyg på vår webbplats för att kontinuerligt utveckla och förbättra våra webbsidor. I nästa avsnitt kan du se vilka företag vi delar information med och vilken information de lagrar. Observera att YouTube ägs av Google. Uppgifterna är föremål för Googles sekretesspolicy. Vi ser till att de personuppgifter du lämnar oss inte missbrukas, se reglerna i personuppgiftslagen. Våra cookies kan inte sprida skadliga program eller skada din dator på något sätt.

Vilka cookies använder vi?

YOUTUBE (Ägad av Google)

SID & HSID

Dessa fungerar tillsammans genom att lagra användarkonto användarinformation och senaste inloggningstid.

 

Demographics

Demografisk profilering av användare

 

_VISITOR_INFO1_LIVE

Denna cookie används som en unik identifierare för att spåra videovisning

 

PREF Denna kapsel samlar användardata genom videor integrerade på vår webbplats. Det här är en vanlig Google-cookie som används på flera av sina tjänster. Sparar användarinställningar och kan användas för att anpassa annonser på google-sökning.

 

APISID Samma som APISID på Google, men det samlar in information via YouTube-videor som du har på din sida.

 

 SSID & _SID Samma som Google, men de samlar in information via videoklipp.

 

_SID identifierar även användarkonton och senaste inloggningstid på YouTube.

 

YSC

En av många cookies som Google använder för att samla användarinformation, som återigen används för anpassad annonsering. Finns på miljontals webbplatser. Används för att visa riktade annonser för webb besökare på ett brett utbud av egna och andra webbplatser. Hämta information via videoklipp

 

SAPISID En av många cookies som Google använder för att samla användarinformation, som återigen används för anpassad annonsering. Finns på miljontals webbplatser. Användarinformation samlas in via YouTube-videor.

 

FACEBOOK

 

datr

Denna cookie identifierar vilken webbläsare du använder i samband med upptäckt av misstänkt nätbeteende och olagliga robotar. Dessa cookies kommer att raderas efter 10 dagar.

 

lu Används för att tjäna riktade annonser till sina användare när de loggade in på Facebook, och i vissa fall; andra strängar som tillåter facebook reklam.

 

GOOGLE

 

APISID & SSID Dessa cookies kommer från Google, och finns på miljontals andra webbsidor. Google samlar all denna information och använder den för att erbjuda kundanpassad marknadsföring.

 

NID En av många cookies som Google använder för att samla användarinformation, som återigen används för anpassad annonsering. Finns på miljontals webbplatser.

 

PREF & SAPISID En av många cookies som Google använder för att samla användarinformation, som återigen används för anpassad annonsering. Finns på miljontals webbplatser. Det lagrar användarinställningar och används för att anpassa annonser på google-sökning.

 

HSID En av många cookies som Google använder för att samla användarinformation. Används tillsammans med SID för att samla in information om användaren, användarkontot och senast inloggningstid.

 

ANDRA

 

_id Doubleclick är Googles realtidsbudgivning för annonsering.

 

mc

Quantcast specialiserar sig på marknadsföring och användningsområden, målinriktad marknadsföring och marknadsföring i nuvarande tid.

 

Så här stänger du av cookies

Du bestämmer om du vill tillåta lagring av kakor. Från menyn i din webbläsare kan du kontrollera vilka typer av cookies / cookies som lagras på din dator. Observera att om du säger nej till cookies kan du påverka webbplatsens funktionalitet och andra webbplatser. Du kan också ha problem med att logga in. Du kan läsa om hur man gör inställningar relaterade till cookies på sina egna sidor. Vilken typ av annan kundinformation lagrar vi i våra system? Kundinformation vi lagrar företagets namn, adress, e-post och telefonnummer. Av vår verksamhet och personnamn, e-post och telefon nr. Till berörda medarbetare i våra affärsrelationer.

Var kommer kundinformation från?

Den information vi får antingen genom listor som vi får från vår verksamhet genom att skapa / underhåll av kunder eller genom att skicka frågor via e-post (order, support förfrågningar, etc.)

 

Vad använder vi denna information för?

Vi använder informationen i vårt kundregister för att följa upp kundrelationer och genom våra utskick ser vi till att du får inbjudningar till evenemang, information om de senaste produktnyheterna, orderbekräftelser, prisförändringar och möjligt. Förändringar i arbetsstyrkan på Nordpeis AS.

 

Nordpeis lagrar inte sekretessinformation utan rättslig grund. Vårt nyhetsbrev riktar sig till människor i sina yrkesroller, och är tänkt att informera om Nordpeis sina nyheter, produkter och tjänster. Vi kan också använda din information för professionell kontakt. Den rättsliga grunden för att kunna göra detta legitimt intresse (artikel 6.1.f), och / eller för att uppfylla ett avtal / kontrakt (artikel 6.1.b).

 

Hur länge lagrar vi personuppgifter?

Vi lagrar personuppgifter i upp till 5 år eller så länge som nödvändigt för att uppfylla ett kontrakt. Skydd av personuppgifter Vi har lagt våra tankar i de nya lagar och regler som kommer. Vi har skapat databaser där vi kan hitta all information vi har om våra kunder. Detta innebär att om du som kund kontaktar oss och ber att få veta vilken information vi har om dig, då kan du från och med den 1 juli en översikt över levererats. De nya reglerna gör det också möjligt för dig som kund att raderas från våra databaser. Vi vill bara ha relevant och nödvändig information om våra kunder så att annan information kommer att raderas automatiskt. Nordpeis respekterar din personliga integritet och har etablerat interna riktlinjer för att skydda din personliga information. Vi har säkerhetsåtgärder för att se till att personuppgifter skyddas mot skador, obehörig åtkomst, förlust eller ändring.

 

Tillgängliga sekretesspolicyer

De nya reglerna kräver att personuppgifterna är tillgängliga när du lämnar information om dig själv. Du borde alltid veta vilken information du ger oss för och hur länge vi behåller denna information. Ibland behöver vi information om dig för att skicka dig rätt information till rätt plats. Då vet vi alltid, att vi känner till dessa saker, för att vi ska erbjuda bästa möjliga service. Om du upptäcker att du inte vill ha den här informationen hos oss, kan du när som helst ta bort det här från våra databaser. Kontakta oss på post@nordpeis.no.

 

Säkerhets- och riskbedömning

Vi är personligen ansvariga för att bedöma riskerna för integritet och det viktigaste för oss är att den information vi håller behandlas enligt lag och inte på något sätt läcker till andra parter eller personer som inte behandlar dessa uppgifter. Vi har rutiner där vi när som helst överväger risk och kontroll där personligt känslig information vi faktiskt har. Strikta förfaranden är mycket viktiga för att upprätthålla ordern och systemet i personligt känslig information. Vi tar detta på allvar. De nya lagarna ställer strikta krav på icke-diskriminering. Detta innebär att om det finns ett säkerhetsbrott, ska det meddelas vid den angivna tiden. Det finns också strikta krav på vad anmälan ska innehålla och vem ska bli underrättad. Kort sagt, det kommer att få stora konsekvenser om du inte uppfyller personuppgifterna.

Ett säkrare vardag för alla

För många företag är mycket att förstå när de nya reglerna träder i kraft. Även om det kan tyckas tungt och krävande, är det mycket nödvändigt. Vi har skrivit en tid när allt är digitaliserat. Då krävs strikta regler, så företag, kunder och leverantörer är alltid övertygade om att informationen där ute behandlas säkert.

Vi ser fram emot att vara med i ett ännu säkrare nätverk, tillsammans med dig!