ARTIKLAR

Nordpeis - the norwegian experience

The norwegian experience


NORDPEIS PANAMA — MODULBASERAD MURSPIS!

Murspisen Panama är en modulbaserad murspis med otaliga kombinationsmöjligheter.


Design

Eldstaden ska vara en varm och skön värmekälla i din bostad i många år framöver. Därför är det viktigt att fundera på önskemål och behov. 


Ny kamin? Vi rekommenderar konvektionsvärme!

Konvektionsvärme är den värmecirkulation man får vid eldning i braskamin eller murspis med dubbla väggar.


Värmelagrande eldstäd

Värmelagrande eldstäder ger både en mer behaglig och mer effektiv uppvärmning. De skiljer sig från andra eldstäder genom att avge värme över lång tid, även efter eldning.

Så fungerar Norpeis värmelagrande ugnar. 

Varaktig och tidsenlig

Eldstaden ska vara en varm och skön värmekälla i din bostad i många år framöver. Därför är det viktigt att fundera på önskemål och behov. Det är också viktigt att ta ställning till både placering och uppvärmningsbehov när du väljer eldstad.


Ingen eldstad, ingen jul

Vad är jul utan eldstad? En grå och trist tillställning, sorgsen upplevelse utan magi och mening. Föreställ dig julafton utan det där magiska ljuset som skiner över trötta och glada barn, över mamma som äntligen tagit av den åtsittande julklänningen, och pappa som spanar in favoritfåtöljen med fudge och marsipan. 


Se hur rummet blir med RoomSketcher

Med RoomSketcher kan du skapa och utforma professionella planritningar med murspisar och braskaminer från Nordpeis — snabbt och enkelt och utan särskilda förkunskaper.