ARTIKLAR

Braskaminen "Me": Mönsterskyddad i Europa

– Det är viktigt för oss att braskaminen "Me" är mönsterskyddad i Europa. Namnet är också skyddat inom kategorin eldstäder. Detta ger produkten ett mycket större värde och säkrar oss mot eventuell kopiering, säger Stian Varre, vd för Nordpeis AS.


EN RUND OCH VARM NYHET

Har du hört om årets rundaste nyhet? Kaminen Me by Nordpeis är liten och elegant, men samtidigt stor inuti.


Nordpeis - the norwegian experience

The norwegian experience


Design

Eldstaden ska vara en varm och skön värmekälla i din bostad i många år framöver. Därför är det viktigt att fundera på önskemål och behov. 


Ny kamin? Vi rekommenderar konvektionsvärme!

Konvektionsvärme är den värmecirkulation man får vid eldning i braskamin eller murspis med dubbla väggar.


Värmelagrande eldstäd

Värmelagrande eldstäder ger både en mer behaglig och mer effektiv uppvärmning. De skiljer sig från andra eldstäder genom att avge värme över lång tid, även efter eldning.

Så fungerar Norpeis värmelagrande ugnar. 

Varaktig och tidsenlig

Eldstaden ska vara en varm och skön värmekälla i din bostad i många år framöver. Därför är det viktigt att fundera på önskemål och behov. Det är också viktigt att ta ställning till både placering och uppvärmningsbehov när du väljer eldstad.


Ingen eldstad, ingen jul

Vad är jul utan eldstad? En grå och trist tillställning, sorgsen upplevelse utan magi och mening. Föreställ dig julafton utan det där magiska ljuset som skiner över trötta och glada barn, över mamma som äntligen tagit av den åtsittande julklänningen, och pappa som spanar in favoritfåtöljen med fudge och marsipan. 


Northstar betongfärg för eldstäder

Våra eldstäder levereras i obehandlad betong, och kan därför ha olika finish. Om du vill ha en jämnare yta med betonglook rekommenderar vi att du målar din eldstad med Northstar betongfärg för eldstäder.


Vår största murspis

I år lanserar vi två helt nya spisar - Davos och Capri. Det har varit en ökad efterfrågan efter stora spisar för de moderna hemmen. Då Nordpeis designat Davos själva, var vår målsättning att utveckla en elegant produktserie av spisar med en stor insats.


Se hur rummet blir med RoomSketcher

Med RoomSketcher kan du skapa och utforma professionella planritningar med murspisar och braskaminer från Nordpeis — snabbt och enkelt och utan särskilda förkunskaper.