VINTERKAMPANJ MURSPIS OCH BRASKAMIN

Ge interiören i ditt hem ett lyft 2021 genom att köpa en ny eldstad.

Trenderna för den nordiska interiören 2021 är att få in värme och färg i hemmet- har du det du behöver för att skapa den rätta atmosfären?

I vårt hem kan vi slappna av, sänka tempot och tillbringa tid med våra nära och kära. För att få den rätta atmosfären i hemmet är det viktigt att den präglar vår personlighet. Det skall finnas utrymme för alla, barnen, tonåringen, till och med hunden och din katts alla saker. Få inspiration från interiörmagasin och sociala medier- men kom ihåg att ditt hem inte är ett visnings rum. Det skall kännas skönt att komma hem där även gästerna skall kunna slappna av. Fånga all inspiration som du hittar men kom ihåg att sätta din personliga prägel på det. Få till en kombination med gamla möbler, klenoder som du ärvt samt måla väggarna i din favoritfärg. Detta är receptet på ett varmt och charmerande hem.

En spis för värme och mys

För många är det en självklarhet att ha en spis som man kan mysa framför. Men visste du att många väljer en spis för att de tycker att det är fint? Spisen är inte bara en källa till värme den är också en viktig del i vår interiör- nästan som en möbel.

Se kampanj-magasin

Capri- en takhög murspis som kan målas

Vår nya murspis Capri har snabbt blivit en av våra storsäljare. Den finns i en hög och låg variant, den tak höga varianten är något som har efterfrågats mycket de senaste åren. Den höga varianten är 2,38 meter, och den kan höjas till totalt 3 meter.

Visste du att våra murspisar kan målas? De flesta av murspisarna från Nordpeis är tillverkat i det unika materielet Shapestone Light. Detta är en betong som är speciellt gjord för att kunna måla på. Traditionellt har man ofta valt att måla murspisen vit, men nu går trenden mer och mer till andra färger.  Är det kanske dags att börja tänka annorlunda? Många väljer att måla murspisen i samma färg som väggen - detta ger ett elegant och stilrent uttryck. Tycker du om färger och kontraster då kan du prova att framhäva murspisen i en färg som verkligen står ut.  Använd vanlig vattenbaserad färg, fördelen är att du kan måla över den när du vill och få ett annat uttryck.

Nu får du 4000kr i rabatt på Capri

Ett modernt blickfång

Vill du att murspisen skall vara blickfånget i ditt hus? Då skall du titta på vår största murspis Davos. Den är utvecklad med vår senaste teknologi, och den stora brännkammaren ger fantastisk insyn till lågorna. Davos finns i många olika varianter, detta gör att du lättare finner ditt utseende som passar i ditt hem.

Nu får du 4000kr i rabatt på Davos

En kamin som står ut

Quadro Exclusive är den exklusiva varianten av vår klassiska kamin Quadro. På den här modellen ligger glaset utanpå dörren, något som ger ett elegant och rent uttryck. Den här kaminen är lätt att placera på din favoritplats- antingen vill du ha den i hörnet, längst väggen eller mitt i rummet. Den är modern och stilren, den otraditionella formen ger ditt hem en personlig prägel.

Nu får du 2500 kr i rabatt på Quadro Exclusive