SOMMAR

Förnya hemmet med vår sommarkampanj. Återigen står vi inför en sommar som eventuellt kommer att bli lite annorlunda. Medans vi väntar på att världen ska öppna sig för oss – vad sägs som att investera lite?

Det har skett många renoveringar under det senaste året. Folk har gjort både små och stora jobb i hus och trädgård. Väggar har målats, golv har bytts ut och möbler och interiörer har uppgraderats. Kanske tiden är inne att investera i en ny Eldstad?

En lång och härligt Sommar ger bra möjligheter att verkligen koppla av och vara Tillsammans. Om det är något som det senaste året har lärt oss, är det att hitta glädjen i dom små stunderna tex att sitta framför en Eldstad och känna värmen och lugnet.

För att fira Sommaren får du from 1 juni till 24 juni får du ett antal av våra produkter till ett extra bra pris. 

Kampanj på populära Eldstäder och spisar 

Tillbringar ni mycket tid i stugan, så kanske Davos Stone är en Eldstad att tänka på?

Den har en beklädnad med sten och är mycket lätt att få på plats. Den är en av våra nyaste eldstäder, och levereras med både vinkelinsats och en insats med glas på tre sidor. Den vaknade till liv efter stor efterfrågan på stora eldstäder, den har all vår senaste teknik och en extra stor förbränningskammare.

Nu får ni hela 10.000 kr i rabatt på alla varianter av Davos Stone.

 

Monaco är en av våra bästsäljande Eldstäder och finns i en mängd olika utföranden 

Du kan väja mellan höger eller vänster vinklad insats eller glas på båda sidorna. Monaco finns också med insatsen placerad högt eller lågt alt låg bänk. Är du osäker på vilken modell du ska välja, bör du fundera över hur du bäst ser elden utifrån den placering som ni väljer.

Nu får du 7000kr i rabatt på alla varianter av Monaco.

 

Odense är en Murspis med vinkelinsats som passar perfekt i ett hörne, vi ger er nu 5000 kr i rabatt på denna spis.

Se flyer med sommerkampanj