OM ELDSTADEN

30 års utveckling av kaminer har gett oss ett brett svartiment och stor variation i design.
Moderna och traditionella murspisar utvecklas sida vid sida för olika marknader. I utvecklingen av spisarna används olika typer av material för att optimera design och kvalitet. Här får du fem starka skäl att välja en murspis från Nordpeis.

DESIGN & BREDD. Nordpeis har sveriges bredaste urval av murspisar. En kontinuerlig produktutveckling ger hela tiden spännande designresultat. Spisarna finns i olika stilar, material och storlekar.

MILJÖ. Samtliga spisar brinner rent och motsvarar alla de krav som ställs på moderna murspisar. Det betyder att de ger bra värmeeffekt och att de har minimalt utsläpp av sotpartiklar och oförbrända gaser.

TRYGGHET. När du köper en Nordpeis får du en komplett lösning och slipper bekymra dig för brandtekniska frågor och andra säkerhetskrav.

EKONOMI. Det är bra ekonomi i en Nordpeisprodukt. Eftersom de brinner rent får du ut mycket värmeenergi och det går åt mindre ved. Att investera i en murspis höjer dessutom värdet på din fastighet..

KVALITET. Nordpeis är världsledande på betongelement för murspisar. Betongelementen kräver minimalt med efterarbete. I alla produkter, såväl brännkammare som betongelement, används bara de bästa materialen. 

Vi ger upp till 5 års garanti på våra kvalitetsprodukter.